Τη νίκη από την κανονική διάρκεια θα μπορούσε να έχει πάρει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του στην NOVA πως δεν φοβάται να βγει μπροστά στις κρίσιμες στιγμές.
Όσα είπε ο Σλούκας:
«Ξέραμε ότι έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργεια της Ούνικς, γιατί εδώ παίζουν με μεγάλη ενέργεια και με πολλές αλλαγές. Ελέγξαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, βάλαμε μεγάλα καλάθια, εκμεταλλευτήκαμε και τον Φαλ, που είναι η δύναμή μας στις αλλαγές και κερδίσαμε. Χτυπήσαμε από μέσα γιατί ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα.
Αν δεν κάναμε 2-3 λάθη θα το είχαμε καθαρίσει από την κανονική διάρκεια. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε. Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε το παρελθόν και κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Είμαι εδώ για να πάρω τις αποφάσεις, κάποιες φορές θα είναι σωστές, κάποιες λάθος. Δεν φοβάμαι την κριτική».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με χρόνο 19.67 στα 18 του χρόνια, ο Αυστραλός σπρίντερ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και στέλνει μήνυμα ότι η επόμενη εποχή του στίβου έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.