Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Ευθυμιάδης – Θέλω ότι κάνω να αφήνει ένα χαμόγελο πίσω του

Θανάσης Ευθυμιάδης – Θέλω ότι κάνω να αφήνει ένα χαμόγελο πίσω του

Οι «Ρίζες» θα περιλαμβάνουν θέματα για το ευ ζην, την ενασχόληση με τη φύση και ιστορίες ανθρώπων που άλλαξαν τη ζωή τους

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην «Ελένη» για την επιστροφή του στο MEGA και τις «Ρίζες».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλεσε την Ελένη Μεναγάκη προφητική, καθώς στο παρελθόν του είχε πει να κάνει μία εκπομπή που να μιλάει για όσα τον εκφράζουν ψυχικά και σωματικά.

«Πάντα έχεις δίκιο και ο χρόνος σε επιβραβεύει. Μια φορά με προστάτεψες και σε ευχαριστώ πολύ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», είπε στην παρουσιάστρια.

Το MEGA ήταν εκείνο που πρότεινε στον Θανάση Ευθυμιάδη να κάνει τις «Ρίζες».

«Ζήτησα να είναι κάτι που να αφήνει πίσω του αισιοδοξία. Δεν ήθελα να κάνω κάτι σε μυθοπλασία. Δεν αποκλείω τα σίριαλ, αποκλείω τα σίριαλ που ασχολούνται με την καλλιέργεια του φόβου. Θέλω αυτό που να κάνω να αφήνει ένα χαμόγελο πίσω του», αποκάλυψε.

«Θα είναι μία εκπομπή στο ύφος των ντοκιμαντέρ. Ρίζα είναι εκεί που ρέει η ζωή. Θα ψάχνω να βρω και θα μοιράζομαι όσα αφήνουν τη ζωή μας να ρέει. Θα διαλύσουμε τους κόμπους και τα εμπόδια».

Οι «Ρίζες» θα περιλαμβάνουν θέματα για το ευ ζην, την ενασχόληση με τη φύση και ιστορίες ανθρώπων που άλλαξαν τη ζωή τους.

«Δεν είναι μία εκπομπή που μπορεί να κλειστεί σε ένα στούντιο, θα είναι έξω. Θα είμαστε όλα τα στοιχεία της φύσης και θα περιλαμβάνει καλεσμένους από όλους αυτούς τους τομείς. Όλες οι θεματικές ενότητες θα έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, με την υπέροχη φύση που μας περιτριγυρίζει».

Τα τελευταία 14 χρόνια είναι χειμερινός κολυμβητής και μετά από πολλά χρόνια τον ακολούθησε και η γυναίκα του. «Όπως η ίδια με εμπιστεύτηκε, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έκανε στον εαυτό της. Είδε σε εμένα τα οφέλη και το τόλμησε».

«Θα προτείνω διαφορετικά μονοπάτια για να φτάσει κάποιος στην εσωτερική ηρεμία και στο σεβασμό στον συνάνθρωπό του. Εάν κάποιος έχει ήδη από τη φύση του κάποια χαρίσματα και μπορεί να αντιμετωπίζει τους φόβους του με θάρρος, μπορεί αν μη χρειάζεται τα χειμερινά μπάνια, μπορεί να χρειάζεται να τραγουδάει ή να χορεύει», είπε. «Δεν μπορούμε να ζούμε κάτω από φόβους. Σε κάποιον λοιπόν το χειμερινό μπάνιο μπορεί να τον βοηθήσει να ανέβει ένα επίπεδο αυτοεκτίμησης».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024