Ανοιξιάτικος παγετός – Αποζημιώσεις 46,2 εκατ. ευρώ πληρώνει ο ΕΛΓΑ
Η καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου.
Το ποσό των 46,2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ως εξοφλήσεις αποζημιώσεων τόσο για τον «Παγετό Άνοιξη 2021», ο οποίος έπληξε βαρύτατα δενδροκαλλιέργειες στο σύνολο σχεδόν της χώρας, όσο και για ζημίες οι οποίες προκλήθηκαν από άλλες αιτίες στις καλλιέργειες ζωικού και φυτικού κεφαλαίου εντός του έτους 2021.
Η καθυστέρηση της πληρωμής αντί της 3ης Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, οφείλεται σε καθαρά τεχνικούς λόγους.
Μέχρι σήμερα με τη διαδικασία πληρωμής προκαταβολών για τις αποζημιώσεις του ανοιξιάτικου παγετού έχουν ήδη καταβληθεί από τον ΕΛΓΑ 56,3 εκατ. ευρώ.
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει και στα τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες
- Λήψη μέτρων προστασίας για τις κατολισθήσεις στην Κεφαλονιά – Τι αποφάσισε η επιτροπή
- Άν Χάθαγουεϊ: «Ο Τομ Χόλαντ είναι ο γιος των ονείρων μου»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Ανδρουλάκης: Πολιτική προτεραιότητα το ΕΣΥ – Θέση του ΠΑΣΟΚ η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Αιγαίου
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442