
Θεσσαλονίκη – Νεκρός 19χρονος μετά από ξυλοδαρμό σε κέντρο παιδιών με αναπηρία
Ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία εξιτηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 19χρονος εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε
Σοκάρει ο θάνατος 19χρονου φιλοξενούμενου στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης, «Ο Άγιος Δημήτριος».
Ο νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, το βράδυ της Κυριακής, και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr.
Ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία εξιτηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 19χρονος εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε.
Διενέργεια ΕΔΕ
Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη.
Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ίδιο μέσο, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο παιδιών του ιδρύματος.
Ο ένας εκ των δύο ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ εργαζόμενος του ιδρύματος καταγγέλλει στο thestival.gr ότι ο υπάλληλος που τους πρόσεχε, δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει τη συμπλοκή.
Η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για τη διενέργεια νεκροτομής.
- ΗΑΕ: Επιταχύνουν την κατασκευή πετρελαιαγωγού που θα συμβάλει στην παράκαμψη των Στενών του Ορμούζ
- Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις γεμάτες τεχνολογία, τέχνη και δημιουργικότητα για όλη την οικογένεια
- Την άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας – Επεισοδιακή συνεδρίαση, αποχώρησε η αντιπολίτευση
- Ντόρσεϊ: «Αυτή είναι η κίνηση που πήρα από τον Βασίλη Σπανούλη» (vid)
- Σερβία-Μαυροβούνιο: Εντείνονται οι εντάσεις εν όψει της 20ής επετείου της ανεξαρτησίας
- Ρωσία – Ουκρανία: Προχώρησαν σε ανταλλαγή 205 αιχμαλώτων πολέμου από κάθε πλευρά


