Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη-250 μηχανάκια εξαφανίζονται

Θεσσαλονίκη-250 μηχανάκια εξαφανίζονται

Σε μια μεγάλης κλίμακας ενέργεια απομάκρυνσης εγκαταλειμμένων δικύκλων από δρόμους της πόλης προέβη ο Δήμος Θεσσαλονίκης απελευθερώνοντας δημόσιο χώρο. Τα δίκυκλα ήταν χωρίς πινακίδες και όπως αναφέρει ο Δήμος παρέμεναν επί μακρόν στους δρόμους

Στην απομάκρυνση δικύκλων που έχουν εγκαταλειφθεί σε δρόμους, πεζοδρόμια, ακόμη και πάνω σε διαβάσεις, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των πεζών αλλά και αποτελώντας συχνά ρυπογόνες εστίες, προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε σήμερα από την περιοχή της πρώτης δημοτικής κοινότητας, ενώ αντίστοιχες δράσεις θα οργανωθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκο Ζεϊμπέκη, μέχρι το τέλος του μήνα έχει προγραμματιστεί να απομακρυνθούν περίπου 250 εγκαταλειμμένα δίκυκλα.

Με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης απομάκρυναν σήμερα τα πρώτα δεκαπέντε δίκυκλα από διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, όπως από τις οδούς Ιουστινιανού, Αγνώστου Στρατιώτου, Καραολή και Δημητρίου, Διοικητηρίου, Εθνικής Αμύνης, Μανουσογιαννάκη, Φιλικής Εταιρείας, Διαλέττη, κ.ά. “Προχωρούμε στην απομάκρυνση δικύκλων τα οποία εντοπίστηκαν από τα αρμόδια όργανα του Δήμου να είναι σταθμευμένα επί μακρόν χωρίς πινακίδες.

Με την απομάκρυνση των δικύκλων αυτών απελευθερώνουμε τον δημόσιο χώρο”, τόνισε ο κ. Ζεϊμπέκης.

Έτσι πρέπει να γίνεται όταν δίκυκλα χωρίς πινακίδες καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο εμποδίζοντας την απρόσκοπτη μετακίνηση. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης όπως διαβάσαμε ανέφερε πως παρέμεναν επί μακρόν τα δίκυκλα στους δρόμους. Η ταχύτητα αντίδρασης σε επόμενες περιπτώσεις ας είναι αμεσότερη από τον Δήμο, ώστε να μην χρειάζεται να απομακρύνει μέσα σε ένα μήνα 250 δίκυκλα

inSports

Σπανούλης: «Η Εθνική είναι για σπουδαία πράγματα – Είμαστε εδώ για να περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η Εθνική ομάδα για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024