Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητροπολίτης Κοσμάς - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Αρνείται να διασωληνωθεί

Μητροπολίτης Κοσμάς – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Αρνείται να διασωληνωθεί

Ο Μητροπολίτης Κοσμάς μεταφέρθηκε καθυστερημένα στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, γεγονός που επιβάρυνε την υγεία του

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με κοροναϊό και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάζεται διασωλήνωση.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο Μητροπολίτης και άτομα του περιβάλλοντός του δεν συναινούν στη διασωλήνωση, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μητροπολίτης διακομίστηκε από το σπίτι του στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και πως αυτή η καθυστέρηση έχει συμβάλει στην σοβαρή επιδείνωσή του.

Είχε αρνηθεί τη διακομιδή

Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης, μετά την προχθεσινή του άρνηση για διακομιδή, μεταφέρθηκε τελικώς το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί παρακολούθησαν την κατάσταση της υγείας του και έκριναν ότι είναι απαραίτητη η επείγουσα μεταφορά του σε εξειδικευμένη μονάδα. Φέρεται μάλιστα να υπήρξαν και διαβουλεύσεις για το νοσοκομείο που θα μεταφερθεί μιας και στα νοσοκομεία της Πάτρας, δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι, και εξετάζεται να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες όμως λένε, πως ο Μητροπολίτης και άτομα του περιβάλλοντος του δεν συναινούν στη διασωλήνωση, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024