Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για έναν 62χρονο επιχειρηματία. Οι Αρχές, οι οποίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του άτυχου ανθρώπου, παρκαρισμένο κοντά στη γέφυρα.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω γέφυρα είναι η ψηλότερη μεταλλική στην Ελλάδα με ύψος που φτάνει στα 138 μέτρα ενώ και το ίδιο το φαράγγι της Αράδαινας χαρακτηρίζεται ως ένα από τα βαθύτερα στη χώρα μας.
To xρονικό
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τουρίστες που έκαναν πεζοπορία στο φαράγγι οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τοπικές αρχές με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο.
Οι τρεις πυροσβέστες από το Α.Τ. Ανώπολης Σφακίων ανέσυραν τον νεκρό, η Αστυνομία συνέλεξε τα απαραίτητα για τη σχετική προανάκριση στοιχεία και το ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό για να τη μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου θα διενεργηθεί η απαραίτητη νεκροψία/νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν και επίσημα πλέον τα αίτια θανάτου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).