Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη - Έτσι συνέλαβαν τον άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι και πριόνι στο κέντρο της πόλης

Κατερίνη – Έτσι συνέλαβαν τον άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι και πριόνι στο κέντρο της πόλης

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που αποτυπώνει τις στιγμές της σύλληψης του άνδρα που απειλούσε άλλον στο κέντρο της Κατερίνης.

Άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία στην Κατερίνη αφού απειλούσε άλλον, κρατώντας στα χέρια του ένα τσεκούρι και ένα πριόνι.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αθ. Βασιλειάδη όταν ο δράστης, κρατώντας ένα τσεκούρι και ένα πριόνι, κυνηγούσε ένα άλλο άτομο, το οποίο αντιλήφθηκε έγκαιρα την απειλή και κατάφερε να τον αποφύγει.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καταγράφει τη στιγμή της σύλληψης του οπλισμένου άνδρα στο κέντρο της πόλης την περασμένη Δευτέρα 29/11, μπροστά στα μάτια κατοίκων που περνούσαν από το σημείο.

Το olympospieria.com έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο με τη σύλληψη του άνδρα. Στα πλάνα φαίνεται ο δράστης να είναι πεσμένος στο έδαφος, σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου.

Δείτε το βίντεο

Τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα

Όπως μπορείτε να δείτε, γύρω του είναι οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και του περνούν χειροπέδες. Στη συνέχεια τον σηκώνουν από το έδαφος ώστε να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, στον συλληφθέντα απαγγέλθηκαν σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024