
Σεμέδο – Το γκολ μετά από 329 μέρες και τα σχόλια των Πορτογάλων
Ο Ρούμπεν Σεμέδο σκόραρε ξανά με τον Ολυμπιακό μετά από 329 ημέρες, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά και από τα Μέσα της Πορτογαλίας τα οποία «μιλάνε» συνεχώς για τον κεντρικό αμυντικό των ερυθρόλευκων.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα με γκολ. Μπορεί η έλλειψη ρυθμού να ήταν εμφανής, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού κατάφερε να βρει δίχτυα στην πρώτη του συμμετοχή μετά από 113 ημέρες.
Ο Πορτογάλος στόπερ αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου και κατάφερε να βρει δίχτυα. Ήταν το πρώτο του γκολ έπειτα από 329 ολόκληρες ημέρες, καθώς η τελευταία φορά που είχε σκοράρει με τα ερυθρόλευκα, ήταν στο εκτός έδρας 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στις 6 Ιανουαρίου 2021.
Η είδηση της επιστροφής του Σεμέδο σχολιάστηκε φυσικά και από τα Μέσα της Πορτογαλίας τα οποία συνεχώς «μιλάνε» για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού τον οποίον συνδέουν με την Πόρτο.
Η «O Jogo» ήταν ένα από τα Μέσα που έκανε ειδική αναφορά στην περίπτωση του, σχολιάζοντας και το γκολ εκτός από την πρώτη του εμφάνιση μετά από 113 μέρες.
Quatro meses depois, Rúben Semedo marca no regresso aos relvados: ora veja https://t.co/IshZu1oXnj
— O Jogo (@ojogo) December 1, 2021
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο


