Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμς Καφετζής - Με τον Μπάρτζη έχουμε απομακρυνθεί - Έχω απογοητευτεί μαζί του

Τζέιμς Καφετζής – Με τον Μπάρτζη έχουμε απομακρυνθεί – Έχω απογοητευτεί μαζί του

«Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα να μου το πει και όχι να βγει και να μιλήσει πανελλαδικά», τονίζει ο πρώην παίκτης του Survivor.

Απασφάλισε ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη. Οι άλλοτε παίκτες του Survivor, που μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, ήταν αχώριστοι δεν έχουν πλέον την ίδια σχέση.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να μιλήσουν για το τέλος της φιλίας τους.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη ότι δεν έχουν «πάρε δώσε» και ότι ενοχλήθηκε που μίλησε δημόσια για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο Ροδίτης απάντησε για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Εμφανώς στεναχωρημένος αναφέρθηκε στην youtuber και στο γεγονός ότι έγινε έξαλλη μετά τις δηλώσεις του. Επίσης, τόνισε ότι ο Μπάρτζης αν είχε κάτι μαζί του έπρεπε να του το πει προσωπικά και όχι να βγει και να μιλήσει στην τηλεόραση.

«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό.

Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου.

Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά», τόνισε ο Τζέιμς.

Δείτε όσα είπε

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024