Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αχιλλέας Μπέος - Εκανε πάρτι για λίγους κι εκλεκτούς ενώ ο Βόλος είναι στο «κόκκινο» από κοροναϊό

Αχιλλέας Μπέος – Εκανε πάρτι για λίγους κι εκλεκτούς ενώ ο Βόλος είναι στο «κόκκινο» από κοροναϊό

Το πάρτι έγινε χθες και δεν ήταν ανοικτό, σε κάποιο ανοικτό χώρο όπου με τα βασικά υγειονομικά μέτρα θα μπορούσαν οι πολίτες του Βόλου να χαρούν για λίγες ώρες και να τραγουδήσουν τα τραγούδια της επίσημης προσκεκλημένης, Αννας Βίσση.

Εδώ και αρκετές ημέρες στη Λάρισα και κυρίως στο Βόλο ένα θέμα ήταν στην κορυφή των συζητήσεων. Το πάρτι που διοργάνωνε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για να ανάψει τα… λαμπάκια της πόλης. Για τη φωταγώγηση της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων.

Και ήταν κορυφαία θέμα συζήτησης διότι οι νομοί Μαγνησίας και Λαρίσης βρίσκονται στο «κόκκινο» με δεκάδες κρούσματα κοροναϊού. Και διότι, την ώρα που τα τοπικά νοσοκομεία στενάζουν και αδυνατούν να περιθάλψουν όσους χτύπησε ο κοροναϊός, ο Αχιλλέας Μπέος προκλητικά στήνει πάρτι και μάλιστα πριβέ.

Το πάρτι έγινε χθες και δεν ήταν ανοικτό, σε κάποιο ανοικτό χώρο όπου με τα βασικά υγειονομικά μέτρα θα μπορούσαν οι πολίτες του Βόλου να χαρούν για λίγες ώρες και να τραγουδήσουν τα τραγούδια της επίσημης προσκεκλημένης, Αννας Βίσση.

Ηταν ένα πάρτι πριβέ, με καλεσμένους λίγους κι εκλεκτούς φίλους του δημάρχου. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, «το πάρτι που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την τελετή φωταγώγησης της πόλης περιλάμβανε ποτό και χορό για όσους είχαν εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι που είχε στείλει ο Αχιλλέας Μπέος, κυρίως όμως στα μέλη της δημοτικής του ομάδας και τους φίλους του αλλά και σε γνωστούς Βολιώτες όπως ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΜ Νίκος Χαυτούρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου, ο παρουσιαστής Σωτήρης Πολύζος, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστας Λάμπρος, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης, η νομική σύμβουλος του Δημάρχου Κατερίνα Βλαχάβα και ο επιχειρηματίας Νίκος Τοκαλής. Για μία ώρα περίπου, παραπάνω δηλαδή απ’ ότι διήρκησε η παρουσία της στην παραλία του Βόλου, η γνωστή τραγουδίστρια Αννα Βίσση, ερμήνευσε επιτυχίες της στο κοινό που είχε επιλέξει ο Δήμαρχος Βόλου, αλλά πλήρωσαν όλοι οι βολιώτες, σε έναν χώρο μάλιστα ο οποίος υποτίθεται δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί συνέδρια που θα έφερναν τουρισμό στην πόλη».

Κάποιοι μίλησαν μάλιστα για πριβέ… κορονοπάρτι και για μετατροπή του συνεδριακού κέντρου σε μπουζουκλερί μόνο και μόνο για να κάνει ο Αχιλλέας Μπέος δημόσιες σχέσεις.

Οπως φαίνεται και από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, τα μέτρα ασφαλείας έχουν πάει… περίπατο, την ίδια στιγμή που βεβαίως η Θεσσαλία και η Μαγνησία βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Αχιλλέας Μπέος έχει προβεί και σε άλλες προκλητικές κινήσεις. Με ανάρτησή του προ ημερών είχε βρίσει με σκαιότατο τρόπο τον πρώην πρωθυπουργό και νυν υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Παπανδρέου.

Είχε γράψει: «Πάω να πιω καφέ και πέφτω πάνω σε φωτογραφία του πιο βλαμμένου που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα! Ήρθε στον Βόλο να τον ξανακάνουν αρχηγό! Έφτυσα από σιχασιά και αηδία».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024