
Τροχός της Τύχης – «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό – Άφωνος ο Πολυχρονίδης
Δείτε το απίστευτο βίντεο!
Ένας από… τους πιο άτυχους παίκτες στον Τροχό της Τύχης ήταν ο Γιώργος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο τηλεπαιχνίδι του Star.
Κι ενώ οι πιθανότητες να φέρει την «χρεοκοπία» ήταν ελάχιστες, εκείνος… το έκανε με αποτέλεσμα να «παγώσουν» όλοι στο πλατό.
Μέχρι και ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος έχει δει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.
«Είναι το τελευταίο που περίμενα να δω»
«Είναι το τελευταίο που περίμενα να δω. Πίστευα ότι θα έχουμε περισσότερη αγωνία αλλά τα πράγματα πάνε ακόμα χειρότερα για τον Γιώργο που χρεοκοπεί. Δεν το περίμενα, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η πραγματικότητά μας είναι ότι υπήρχαν 18 φέτες με τις οποίες ο Γιώργος θα μπορούσε να φύγει νικητής, αντ΄ αυτού πέτυχε μία από τις 8» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.
Δείτε το βίντεο:
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία για τις 5 Ιουνίου πήραν τα μη πολιτικά πρόσωπα – Αύριο δίνουν εξηγήσεις οι γαλάζιοι βουλευτές
- Global Sumud Flotilla: Σε πτήση για Κωνσταντινούπολη οι 19 Έλληνες που συμμετείχαν στο στολίσκο
- Θεσσαλονίκη: Μειώθηκε η ποινή του 44χρονου για τον θάνατο του 82χρονου θετού του πατέρα – Επέστρεψε στη φυλακή
- Νίκος Ανδρουλάκης: Μετωπική με την κυβέρνηση – «Σε θεσμική και παραγωγική παρακμή η χώρα»
- Πώς η φυγή των παραγωγών από το Χόλιγουντ χτυπά την τσέπη των εργαζομένων
- Επίθεση αρκούδας σε κτηνοτρόφο στην Κοζάνη: Την απώθησε με ένα ξύλο


