Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιθανώς χωρίς κόσμο το Αντβέρπ – Ολυμπιακός λόγω της παραλλαγής «Όμικρον»

Πιθανώς χωρίς κόσμο το Αντβέρπ – Ολυμπιακός λόγω της παραλλαγής «Όμικρον»

Συναγερμός στο Βέλγιο με την παραλλαγή «Όμικρον», με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ να είναι πολύ πιθανό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η εμφάνιση της παραλλαγής «Όμικρον» στο Βέλγιο έχει προκαλέσει συναγερμό στην κυβέρνηση και στις Αρχές της χώρας, και είναι πολύ πιθανό να ληφθούν έκτακτα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει νέα έξαρση του κοροναϊού.

Αυτό σημαίνει ότι τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν και τον αθλητισμό στο Βέλγιο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ να γίνει χωρίς κόσμο λόγω των προληπτικών μέτρων που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη βελγική ομάδα στις 9 Δεκεμβρίου στην Αμβέρσα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, και λόγω της παραλλαγής «Όμικρον» από την Μποτσουάνα δεν αποκλείεται ο αγώνας αυτός να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του στον αγώνα του Βελγίου, αφού και η Αντβέρπ είχε πάρει 1.250 εισιτήρια για το ματς της 1ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη, όμως με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει δύσκολο να ταξιδέψουν από την Ελλάδα για το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ο αγώνας ποδηλασίας για το Cyclo-cross World Cup, που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου στην Αντβέρπ, αναβλήθηκε για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, ενώ από χθες έχει απαγορευτεί και η παρουσία κόσμου σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024