Εφτά Οκτωβρίου 2021.Η εποχή Μάικ Άσλεϊ αποτελούσε οριστικά παρελθόν και ξεκινούσε εκείνη των Σαουδάραβων για την Νιουκάστλ. H εξαγορά των Καρακαξών σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι τα αναμενόμενα.

Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, Μπράιτον, Μπρέντφορντ, Αρσεναλ. Σε αυτές προστέθηκε και η Νόριτς, μετά το τελικό 1-1 με την Νόριτς, με την Νιουκάστλ να μην έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης στην Premier League (7 ισοπαλίες, 7 ήττες), με τις Καρακάξες να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθεί και πρόγραμμα-φωτιά κόντρα σε Μπέρνλι, Λέστερ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.

Η oμάδα του Εντι Χάου, έμεινε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς (9΄, αποβολή του Κλαρκ), προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουίλσον (61΄), παρόλο αυτά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, καθώς το γκολ του Πούκι (79΄), μετά από την ασίστ του Γιαννούλη, έσβησε το προβάδισμα των Ανθρακορύχων, για το τελικό 1-1.