Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 14χλμ βόρεια του Αίγιου πριν από λίγο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός είχε επίκεντρο 19 χλμ. βόρεια του Αίγιου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 11 χλμ.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 2 χλμ., ενώ το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 18 χλμ. βόρεια του Αιγίου και 36 χλμ. βορειανατολικά της Πάτρας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).