Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023
weather-icon 21o
Μαρούσι-Μηνύσεις για τους βανδαλισμούς

Μαρούσι-Μηνύσεις για τους βανδαλισμούς

Οι βανδαλισμοί σε διάφορους Δήμους της χώρας αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Ο Δήμος Αμαρουσίου υποβάλλει μηνύσεις κατά αγνώστων, καλεί τους πολίτες να καταγγέλλουν παράνομες δράσεις και αναθέτει σε ιδιωτική εταιρία φύλαξης την προστασία της δημόσιας περιουσίας

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή τις κλοπές και βανδαλισμούς που παρατηρούνται σε υλικά και υποδομές της Δημοτικής περιουσίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κλοπή υλικών όπως σχάρες φρεατίων αφήνει απροστάτευτους τους αγωγούς απορροής ομβρίων υδάτων και καθιστά τα σημεία αυτά επικίνδυνα για τους πεζούς. Οι βανδαλισμοί σε πλατείες, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους και σχολεία επίσης δημιουργούν απειλές για τους Δημότες και κυρίως για τα παιδιά.

Οι χώροι που παραδίδει ο Δήμος προς χρήση πιστοποιούνται για τη λειτουργικότητα και ασφάλειά τους και έτσι πρέπει να παραμένουν. Οι Τεχνικές μας υπηρεσίες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών. Καλούμε όλους τους Δημότες και κατοίκους της πόλης μας να συμμετέχουν στην προσπάθεια διαφύλαξης της Δημοτικής περιουσίας και να καταγγέλλουν ανώνυμα στη Γραμμή Δημότη  15321, περιστατικά κλοπών ή καταστροφών που παρατηρούν.

Ο Δήμος μας από τη δική του πλευρά, πέρα της έναρξης της διαδικασίας επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας, σύντομα θα έχει στη διάθεσή του υπηρεσίες φύλαξης ιδιωτικής εταιρίας, προκειμένου να περιορίσει τα φαινόμενα κακόβουλης χρήσης. Τέλος, οι νομικές μας υπηρεσίες καταθέτουν μηνύσεις κατά αγνώστων, καθώς δεν γίνονται αποδεκτές οι πράξεις που σκοπό έχουν να προξενήσουν ζημία στο Δήμο και στους Δημότες του».

Sports in

Συνεχίζεται η «ομηρία» από την Αστυνομία στο Ρέντη (vid)

Έπιασε φωτιά στο γήπεδο την ώρα που είναι εκατοντάδες οπαδοί εγκλωβισμένοι από την Αστυνομία παραμένοντας σε «ομηρία»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023