Λέσβος – Προσωρινό «στοπ» σε εμβολιασμούς – «Ξέχασαν» να μεταφέρουν χιλιάδες δόσεις
Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει το πώς και με ποιου ευθύνη δεν πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των εμβολίων
Οι εμβολιασμοί με Pfizer σταμάτησαν προσωρινά στη Λέσβο, καθώς στο νησί έφτασε αεροπλάνο από τη Αθήνα που θα μετέφερε τα σκευάσματα με τον συνοδό υπάλληλο αλλά… χωρίς τις δόσεις.
Το νοσοκομείο του νησιού με ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, είχε κάνει γνωστό πως «όσοι συμπολίτες μας είχαν ραντεβού εμβολιασμού σήμερα μπορούν να προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείο Μυτιλήνης για εμβολιασμό», ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς 5.000 δόσεις (!) ξεχάστηκαν στην Αθήνα.
Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει το πώς και με ποιου ευθύνη δεν πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των εμβολίων, καθώς και το πότε θα εμβολιαστούν οι πολίτες που έχασαν το ραντεβού τους, οι οποίοι υπολογίζεται πως ανέρχονται σε 800.
Σημειώνεται πως από χθες το μεσημέρι, σύμφωνα πάντα με όσα γράφει το ίδιο μέσο, διακόπηκε ο εμβολισμός με εμβόλια της Pfizer στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης και στο Νοσοκομείο, καθώς οι ισχυροί νότιοι άνεμοι δεν επέτρεπαν τη μεταφορά των εμβολίων, μιας και όλες οι αεροπορικές πτήσεις ακυρώθηκαν.
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442