
Γλυκά Νερά – Βρετανός παραγωγός θέλει να κάνει ντοκιμαντέρ για το έγκλημα – Ζητά την έγκριση του γυναικοκτόνου
Η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά έχει κινήσει το ενδιαφέρον Βρετανού παραγωγού που θέλει να γυρίσει ντοκιμαντέρ «μπαίνοντας στο μυαλό του δολοφόνου»
Η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά δεν συγκλόνισε μόνο το πανελλήνιο. Η φρικαλεότητα του εγκλήματος και η στάση του γυναικοκτόνου που εμφανιζόταν ως θύμα για πάνω από ένα μήνα ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και έγινε θέμα στον διεθνή τύπο, ιδίως στον Βρετανικό, λόγω της καταγωγής της Καρολάιν.
Όπως έγινε γνωστό Βρετανός παραγωγός θέλησε να κάνει ντοκιμαντέρ για το έγκλημα πριν καν ξεκινήσει η δίκη, και μάλιστα ζήτησε την άδεια για αυτό από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Ντοκιμαντέρ από τη σκοπιά του δολοφόνου;
Η είδηση αυτή προκαλεί αίσθηση, καθώς ο παραγωγός δεν ήρθε σε επαφή με την οικογένεια της Καρολάιν αλλά με τον γυναικοκτόνο, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του. Σύμφωνα με τον Ant1 θα πρόκειται προφανώς για ντοκιμαντέρ μέσα από τη ματιά του δολοφόνου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και το BBC έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και προτίθεται να πάρει συνέντευξη από τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη σύμβουλο που επισκεπτόταν το ζευγάρι.
- Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella

