Γλυκά Νερά – «Η Κάρολαϊν σχεδίαζε να φύγει για την Αλόννησο στις 15 Μαΐου αλλά δεν πρόλαβε»
Η 20χρονη Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και να μιλήσει στην οικογένειά της
Στο φώς της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Η 20χρονη Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πριν αυτός την δολοφονήσει μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια της κόρης τους.
Η Κάρολαϊν Κράουτς, ήταν έτοιμη να ανακοινώσει και στους γονείς της ότι πρόκειται να χωρίσει με τον 32χρονο πιλότο. Όπως αποκάλυψε επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας, ήθελε όμως να το κάνει από κοντά, στην Αλόννησο, και γι’ αυτό περίμενε την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κοροναϊού.
«Η Κάρολαϊν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Κάρολαϊν στον ΑΝΤ1.
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442