newspaper
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Sons of Crete διαγκωνίζονται για πρωταγωνιστές στο Survivor

Γιατροί Χωρίς Σύνορα - Μια ανοιχτή συζήτηση για την «Φωτογραφία και Μαρτυρία»

Γιατροί Χωρίς Σύνορα – Μια ανοιχτή συζήτηση για την «Φωτογραφία και Μαρτυρία»

Το Athens Photo World στο πλαίσιο των δράσεών του με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της φωτογραφίας στο σύγχρονο κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό γίγνεσθαι διοργανώνει έναν διάλογο ανοιχτό στο κοινό.

Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, το Athens Photo World σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα πραγματοποιούν συζήτηση με θέμα την φωτογραφία, τη χρήση του μέσου στην μαρτυρία και τον ρόλο του στην δημοσιοποίηση και ανάδειξη του πολύπλευρου έργου της οργάνωσης. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αίθουσα Φάρος).

Το Athens Photo World στο πλαίσιο των δράσεών του με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της φωτογραφίας στο σύγχρονο κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό γίγνεσθαι διοργανώνει έναν διάλογο ανοιχτό στο κοινό.

Ένας διάλογος με τους φωτογράφους Γιάννη Κολεσίδη, Άννα Παντελιά και Μαριλένα Σταφυλίδου οι οποίοι έχουν βρεθεί σε αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, καθώς και με εκπροσώπους του Ελληνικού Τμήματος της οργάνωσης, τον οποίο θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και Project Manager του iMEdD, Νικόλας Αρώνης.

 Ζάμπια 2008

Ζάμπια 2008  KOLESIDIS GIANNIS

Λέσβος 2018

Λέσβος 2018  PANTELIA ANNA

 Τουρκία 1999

Τουρκία 1999  STAFYLIDOU MARILENA

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην αγγλική γλώσσα. Για τους αγγλόφωνους συμμετέχοντες θα υπάρχουν μεταφραστικοί δέκτες, οι οποίοι θα διανέμονται δωρεάν στο σημείο.

Κυριακή 12/12 | 19.00 – ΦΑΡΟΣ

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Με κάθε δελτίο εισόδου που θα επικυρώσετε, θα σας δοθεί μοναδική αριθμημένη θέση.

Δεν επιτρέπονται αλλαγές θέσεων και μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι απαραίτητη, λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής αριθμημένων θέσεων στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική προεγγραφή.

Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς της COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις τελευταίες διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Only in

Γιατί έχασε η Έφη Αχτσιόγλου

Με σχεδόν 13 μονάδες διαφορά προηγήθηκε ο Στέφανος Κασελάκης - «Σήμερα το φως κέρδισε», είπε ο νέος πρόεδρος. «Αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας, θα τα αλλάξουμε όλα», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023