Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

«Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκαν το 1987, με σκοπό την προσφορά σε παιδιά απόρων οικογενειών τα απαραίτητα εφόδια για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», θέλοντας να ενισχύσει το έργο του, πραγματοποιεί το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, στις  4 & 5 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

Για μια ακόμη φορά, με την πολύτιμη συμμετοχή πολυάριθμων πρεσβειών, το Σωματείο φιλοξενεί μια χαρούμενη παγκόσμια γιορτή με γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Σ’ έναν Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο, το κοινό μπορεί να αγοράσει σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και μοναδικά δώρα.

«Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκαν το 1987, με σκοπό την προσφορά σε παιδιά απόρων οικογενειών τα απαραίτητα εφόδια για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Σε αυτά τα 34 χρόνια, έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και ανακούφιση σε περισσότερα από 14.400 παιδιά σε 6.400 οικογένειες.

 

Τα προγράμματα του Σωματείου υλοποιούνται από άριστα εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία, όραμα και μεγάλη ευαισθησία στα παιδιά και τις ανάγκες τους. Τα προγράμματά του περιλαμβάνουν: Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,
Επισιτιστική βοήθεια, Ψυχολογική και Συμβουλευτική υποστήριξη γονέων, Υποστήριξη Οικογενειακής Εστία, Εκπαιδευτική και Πολιτισμική υποστήριξη παιδιών και γονέων, πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών.
Επιπλέον, το 2007, «Οι Φίλοι του Παιδιού» απέκτησαν Παιδικό Σταθμό και, το 2021, στον ίδιο χώρο, Νηπιαγωγείο προκειμένου να βοηθήσουν τους γονείς αυτών των παιδιών να βρουν δουλειά και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Κύριος σκοπός είναι η παροχή των παιδιών με τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή σωματική και ψυχολογική τους ανάπτυξη.
Βοηθήστε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» να συνεχίσει να προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.filoitoupediou.gr, 210-7293404.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024