Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό – Έκλαψαν με τις περιγραφές της στον ΣΕΗ και τον διέγραψαν
Το περιστατικό έχει διαγραφεί
Νέα πολύ σοβαρή καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης κατά γνωστού ηθοποιού εξέτασε το ΣΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έπαιζε σε πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ήταν πολύ γνωστός στον χώρο.
Το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν με το θύμα να περιγράφει για πρώτη φορά τα όσα βίωσε πριν από δύο δεκαετίες.
«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μας και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας! Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια που να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει» είναι μέρος της καταγγελίας της γυναίκας ηθοποιού στο πειθαρχικό του ΣΕΗ και ακούστηκε στο Πρωινό.
«Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας, δεν θα το έλεγα αλλά ήδη γράφτηκε στο facebook από ηθοποιούς… Θα βγει επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι από τους πολύ πασίγνωστους ηθοποιούς. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Πρωινού.
Δείτε το βίντεο
- Μουντιάλ 2026: Χωρίς το Ιράν θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της FIFA
- Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αττική
- Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη και τέσσερα σκυλιά σε φωτιά στην Καλλιθέα
- Πιερρακάκης: Ζητεί από το ΝΣΚ να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα θύματα σε Τέμπη, Μάτι και Μάνδρα
- Η FIFA θέλει υποχρεωτικό U21 στην ενδεκάδα: επανάσταση ή παρέμβαση στο ποδόσφαιρο;
- Sumud Flotilla: Αντιδράσεις για το ρεσάλτο των ισραηλινών σε σκάφη του στόλου για τη Γάζα, ενώ έπλεε ανοιχτά της Κρήτης
- Το «Τάμα» για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Η διαπραγμάτευση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν δείχνει αδιέξοδη – Ίσως είναι ο ψυχρός πόλεμος της εποχής μας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442