Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία για bullying από μαθητές σε λύκειο στην Κω

Καταγγελία για bullying από μαθητές σε λύκειο στην Κω

Ένας μαθητής στο Λύκειο Αντιμάχειας της Κω μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε.

Ένα ακόμη περιστατικό bullying στα σχολεία, έρχεται να προστεθεί σε αυτά των τελευταίων ημερών, αυτή την φορά στην Κω.

Όπως έγινε γνωστό ένας μαθητής στο Λύκειο Αντιμάχειας της Κω μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε.

Τι αναφέρουν τοπικές Αρχές και μέσα

Για το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας είναι ενήμερες και οι αστυνομικές Αρχές στην Κω, στις οποίες προσέφυγαν οι γονείς του μαθητή. Το παιδί που κατηγορείται για bullying φέρεται να έχει προκαλέσει αρκετές φορές προβλήματα, κατηγορία ωστόσο που -σύμφωνα με το «Βήμα της Κω»- διαψεύσθηκε από το Διευθυντή του σχολείου και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κω» που επικαλείται το περιστατικό, οι γονείς αναφέρουν ότι ο «δράστης» του συγκεκριμένου περιστατικού, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, αλλά και οι ίδιοι να ανησυχούν μήπως συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Τι λέει ο διευθυντής του σχολείου

Ο διευθυντής του λυκείου ανέφερε πως ο φερόμενος ως δράστης ενεπλάκη και σε άλλα περιστατικά παρόμοιας φύσης στο παρελθόν, ενώ το περιβάλλον του παιδιού – που κατηγορείται ότι προκάλεσε το επεισόδιο- , κάνει λόγο για ένα παιδί ήσυχο που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Σύμφωνα με το άνωθεν ενημερωτικό μέσο, το παιδί που φέρεται να έπεσε από τον συμμαθητή του, μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε (και έπαθε αμνησία) και σε έναν μικρότερο μαθητή. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι προσπάθησε να σταματή,σει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν προς τα πάνω του φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Αμέσως μετά, πήγε στον Διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024