Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 Citycarver: Περιπετειώδης μοναδικότητα

Audi A3 Citycarver: Περιπετειώδης μοναδικότητα

Το μικρομεσαίο μοντέλο της Audi θα αποκτήσει σύντομα μια περιπετειώδους ύφους έκδοση η οποία αναμένεται να προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στην κατηγορία

Φωτογραφίες: Automedia

Με φόντο τη δημοτικότητα των crossovers και ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του A1, το A3 ετοιμάζεται να αποκτήσει μια πιο περιπετειώδους ύφους έκδοση η οποία θα επενδύσει σε off-road ύφους χαρακτηριστικά.

Η επίμαχη έκδοση η οποία θα βασιστεί στην πεντάθυρη έκδοση Sportback και εντοπίστηκε ήδη από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης δίνοντας μια πρώτη γεύση των αλλαγών που θα υιοθετήσει.

Το A3 Citycarver όπως αναμένεται να είναι η ονομασία της έκδοσης θα ακολουθήσει ανάλογα σχεδιαστικά μονοπάτια με τις εκδόσεις Allroad των μεγαλύτερων Audi, διαθέτοντας ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές και πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, διογκωμένους θόλους, μεγαλύτερους τροχούς και φυσικά αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Ο λόγος που η Audi επιλέγει τα διακριτικά Citycarver αντί τoυ Allroad για την περιπετειώδη έκδοση του A3 είναι ότι για λόγους που σχετίζονται με τις απαιτήσεις αποδοτικότητας, η νέα έκδοση δεν θα είναι διαθέσιμη με σύστημα τετρακίνησης, διατηρώντας παρά την off-road αισθητική του και την απόσταση ασφαλείας από το έδαφος, τον χαρακτήρα ενός compact αυτοκινήτου ιδανικού για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Υπό αυτό το σκεπτικό, απαράλλακτες προδιαγράφονται οι προδιαγραφές της έκδοσης τόσο σε ό,τι αφορά τους κινητήρες όσο και την τεχνολογία που προσφέρουν οι μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του Α3. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να προσφέρει δεδομένα το συγκριτικό πλεονέκτημα στην Audi καθώς κανένας από τους premium κατασκευαστές δεν έχει μπει στη διαδικασία να προσφέρει μια αντίστοιχη έκδοση στην μικρομεσαία κατηγορία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024