Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος - Θρίλερ με αγνοούμενες Ρωσίδες - Το σενάριο για διπλό φονικό και το μυστήριο εξοχικό

Κύπρος – Θρίλερ με αγνοούμενες Ρωσίδες – Το σενάριο για διπλό φονικό και το μυστήριο εξοχικό

Ο ύποπτος οδηγήθηκε από το ΤΑΕ Λάρνακας το περασμένο Σάββατο στο Δικαστήριο, δίχως να ανακοινωθεί οτιδήποτε για διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής

Το ενδεχόμενο του διπλού φονικού εξετάζουν οι Αρχές στην Κύπρο σχετικά με την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία που διέμεναν στη Λάρνακα, ηλικίας 43 και 33 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από τη 17η Νοεμβρίου.

Παρά τις προσπάθειες για εντοπισμό τους και την ανακοίνωση της εξαφάνισής τους με φωτογραφίες, αυτές δεν εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο της Κύπρου», η Αστυνομία, υπό άκρα μυστικότητα, προέβη στη σύλληψη ενός προσώπου, το οποίο τελεί ήδη υπό επταήμερη προσωποκράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε από το ΤΑΕ Λάρνακας το περασμένο Σάββατο στο Δικαστήριο, δίχως να ανακοινωθεί οτιδήποτε για διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, δόθηκε πρόσφατα πληροφορία στην Αστυνομία για ένα πρόσωπο που μετέφερε τις δύο κοπέλες σε εξοχικό στην περιοχή του Μονιάτη. Το άτομο αυτό εντοπίστηκε και φέρεται να ανέφερε ότι όντως μετέφερε τις δύο γυναίκες στο εξοχικό με τη θέλησή τους, αλλά τις επέστρεψε στο σπίτι τους την ίδια ημέρα, ισχυρισμός που διερευνάται.

Πηγή: philenews.com

Ίχνη αίματος σε εξοχικό

Από το πρωί της Δευτέρας, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες στην περιοχή μεταξύ Αμιάντου-Κάρδαμα, με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές να τους οδηγούν στο συγκεκριμένο εξοχικό σπίτι, το οποίο φέρεται να συνδέεται με το έγκλημα.

Μόλις λήφθηκε η πληροφορία από τις Αρχές, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μαζί με ειδικούς της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβησαν την περασμένη Παρασκευή στο εξοχικό σπίτι στον Μονιάτη, όπου προέβησαν σε εκτεταμένες και εξονυχιστικές έρευνες. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και το Σάββατο.

Οι ειδικοί εντόπισαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία του υποστατικού. Λήφθηκαν δείγματα και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο που φοβούνταν οι αστυνομικοί. Χθες, μετά από αναλύσεις στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, διαφάνηκε ότι το αίμα που εντοπίστηκε είναι, πρώτον, ανθρώπινο και δεύτερον, ταυτίζεται με το γενετικό υλικό της μιας από τις εξαφανισθείσες.

Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες εδώ και ημέρες δεν είχαν επικοινωνία με τους δικούς τους, που άρχισαν να τις αναζητούν, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας λαμβάνει καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα και εξετάζει το σήμα των κινητών των δύο γυναικών, για να φανεί πού είχαν λήψη για τελευταία φορά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024