Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ο 24χρονος εξτρέμ πέρασε αλλαγή στη νίκη των «πρασίνων» επί του Παναιτωλικού (2-0) την Κυριακή και κατάφερε να καταγράψει ένα σημαντικό επίτευγμα.
Συγκεκριμένα, έφτασε τις 125 συμμετοχές με το «Τριφύλλι» στη Super League και πλέον βρίσκεται στο Top-50 της σχετικής λίστας, φτάνοντας τους Κρις Καλαντζή και Τάκη Φύσσα.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Μίμης Δομάζος με 504 συμμετοχές, ενώ ο Χατζηγιοβάνης αναμένεται να ξεπεράσει σύντομα και τους Νίνη (127 συμμετοχές), Σπυρόπουλο (128 συμμετοχές) και Δημήτρη Παπαδόπουλο (129 συμμετοχές).
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι