Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να φύγει με την νίκη με 3-1 από την έδρα της Σεντ Ετιεν, ωστόσο ο τραυματισμός του Νεϊμάρ επισκίασε την νίκη των «Παριζιάνων».
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί γύρισε πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο στο 84′ της αναμέτρησης και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του «Ζουφρουά Γκισάρ». Mάλιστα ο 29χρονος άσος κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο του είχε τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας στο αριστερό πόδι κάτι που μαρτυρούσε και το μέγεθος της ζημιάς.
Λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς ο Νεϊμάρ θέλησε να στείλε το δικό του μήνυμα με σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, αλλά και να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης εν όψει της συνέχειας δίνοντας την υπόσχεση πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.
«Ώρα να αναρρώσω, δυστυχώς τέτοιες αναποδιές είναι μέρος της ζωής ενός αθλητή. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σηκώσω το κεφάλι και να συνεχίσω. Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε στο «Ετιχαντ» με 3-0 της Μπρέντφορντ και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πέτυχε ο Παναιτωλικός και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε και οι φιλοξενούμενο αντέδρασαν στο β’ μέρος.
LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους για τον μεγάλο τελικό του Final Four στο BCL. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.