Καραμανλής – Σε λίγες μέρες θα εγκαινιάσουμε δεκατρείς νέες στάσεις του ΤΡΑΜ στον Πειραιά
«Επί ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκαν 3 στάσεις Τραμ. Εμείς επαναφέραμε τη στάση στο Σύνταγμα, δώσαμε στάση στο ΣΕΦ ενώ σε λίγες ημέρες με τον πρωθυπουργό θα πάμε στον Πειραιά για τις 13 νέες στάσεις. Και το πιο βασικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το εισιτήριο στα 1,2 ευρώ και το πήγε στο 1,4 ευρώ. Εμείς το επαναφέραμε στο 1,2» ανέφερε ο κ. Καραμανλής
Τα εγκαίνια 13 νέων στάσεων του Τραμ στον Πειραιά το αμέσως επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, επισημαίνοντας ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός λεωφορείων της ΟΣΥ και οι συρμοί του Μετρό.
«Στην Αθήνα το 2019 είχαμε 850 λεωφορεία. Σήμερα έχουμε 1.320 λεωφορεία, αύξηση 55%. Στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό το 2019 είχαμε 32 συρμούς εκ των οποίων το 1/3 ήταν εκτός λειτουργίας. Σήμερα έχουμε 38 συρμούς. Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μηδέν προσλήψεις στα ΜΜΜ. Εμείς έχουμε προχωρήσει σε 1.389 προσλήψεις.
»Επί ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκαν 3 στάσεις Τραμ. Εμείς επαναφέραμε τη στάση στο Σύνταγμα, δώσαμε στάση στο ΣΕΦ ενώ σε λίγες ημέρες με τον πρωθυπουργό θα πάμε στον Πειραιά για τις 13 νέες στάσεις. Και το πιο βασικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το εισιτήριο στα 1,2 ευρώ και το πήγε στο 1,4 ευρώ. Εμείς το επαναφέραμε στο 1,2» ανέφερε ο κ. Καραμανλής απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Βερναρδάκη.
Στο μεταξύ ο κ. Καραμανλής μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε στο νέο σύστημα δακτυλίου αλλά και στην περικοπή κατά 50% των ειδικών εξαιρέσεων για την είσοδο στο δακτύλιο και υπογράμμισε:
«Η κατάσταση στην περίμετρο δακτυλίου είναι βελτιωμένη. Δεν έχει σχέση το τι γίνεται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας με ότι επικρατούσε πριν την εφαρμογή του δακτυλίου».
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)








































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442