Η Zoom είναι ο κορυφαίος πάροχος τηλεδιάσκεψης και λογισμικού επικοινωνίας η οποία τη χρόνια που πέρασε λόγω κοροναϊού κατέγραψε άλμα 362%.

Ο εντοπισμός της παραλλαγή Όμικρον δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα για άλλη μια φορά στον τρόπο εργασίας αλλά και της εκπαίδευσης. Μάλιστα επειδή αναμένεται και πάλι η τηλεργασία αλλά και η τηλεκπαίδευση να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο, η μετοχή της πλατφόρμας Zoom, απογειώθηκε.

Αυτό αποτυπώνεται και από το δυναμικό ράλι που μπήκε η μετοχή την Παρασκευή η οποία όχι μόνο εκτινάχτηκε κατά 5,7%, αλλά οι ειδικοί θεωρούν πως και τις επόμενες ημέρες η άνοδος αυτή θα συνεχιστεί.

Η Zoom είναι ο κορυφαίος πάροχος τηλεδιάσκεψης και λογισμικού επικοινωνίας η οποία τη χρόνια που πέρασε λόγω covid-19 κατέγραψε άλμα 362% αφού πολλές επιχειρήσεις αλλά και δημόσιοι οργανισμοί έγιναν συνδρομητές των υπηρεσιών της.

Τους τελευταίους μήνες η άνοδος αυτή επιβραδύνθηκε αφού οι εργαζόμενοι επέστρεφαν κανονικά στις δουλειές τους και οι μαθητές στο δια ζώσης μάθημα στο σχολείο.

Συναγερμός λόγω… Όμικρον

Η Παρασκευή πάντως που πέρασε δεν ήταν μια καλή μέρα για τα χρηματιστήρια της Ευρώπης αφού η μετάλλαξη Όμικρον ώθησε σε μεγάλο κύμα ρευστοποίησης, το μεγαλύτερο από τον Σεπτέμβριο, τους επενδυτές υπό τον φόβο της παράτασης της πανδημίας αλλά και ενός νέου μεγάλου lockdown.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr