Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετάλλαξη Όμικρον – Απογειώθηκε η μετοχή της Zoom λόγω τηλεργασίας

Μετάλλαξη Όμικρον – Απογειώθηκε η μετοχή της Zoom λόγω τηλεργασίας

Η Zoom είναι ο κορυφαίος πάροχος τηλεδιάσκεψης και λογισμικού επικοινωνίας η οποία τη χρόνια που πέρασε λόγω κοροναϊού κατέγραψε άλμα 362%.

Ο εντοπισμός της παραλλαγή Όμικρον δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα για άλλη μια φορά στον τρόπο εργασίας αλλά και της εκπαίδευσης. Μάλιστα επειδή αναμένεται και πάλι η τηλεργασία αλλά και η τηλεκπαίδευση να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο, η μετοχή της πλατφόρμας Zoom, απογειώθηκε.

Αυτό αποτυπώνεται και από το δυναμικό ράλι που μπήκε η μετοχή την Παρασκευή η οποία όχι μόνο εκτινάχτηκε κατά 5,7%, αλλά οι ειδικοί θεωρούν πως και τις επόμενες ημέρες η άνοδος αυτή θα συνεχιστεί.

Η Zoom είναι ο κορυφαίος πάροχος τηλεδιάσκεψης και λογισμικού επικοινωνίας η οποία τη χρόνια που πέρασε λόγω covid-19 κατέγραψε άλμα 362% αφού πολλές επιχειρήσεις αλλά και δημόσιοι οργανισμοί έγιναν συνδρομητές των υπηρεσιών της.

Τους τελευταίους μήνες η άνοδος αυτή επιβραδύνθηκε αφού οι εργαζόμενοι επέστρεφαν κανονικά στις δουλειές τους και οι μαθητές στο δια ζώσης μάθημα στο σχολείο.

Συναγερμός λόγω… Όμικρον

Η Παρασκευή πάντως που πέρασε δεν ήταν μια καλή μέρα για τα χρηματιστήρια της Ευρώπης αφού η μετάλλαξη Όμικρον ώθησε σε μεγάλο κύμα ρευστοποίησης, το μεγαλύτερο από τον Σεπτέμβριο, τους επενδυτές υπό τον φόβο της παράτασης της πανδημίας αλλά και ενός νέου μεγάλου lockdown.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024