Εθνική – Ενισχυμένη για την πρώτη νίκη στα προκριματικά
Η Εθνική υποδέχεται τη Λευκορωσία (28/11, 17:00) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά την ήττα από τη Μ. Βρετανία.
Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία (28/11, 17:00) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο «Nick Galis Hall» της Θεσσαλονίκης και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη για να μην «μπλέξει» εν όψει της συνέχειας.
Η Ελλάδα προέρχεται από την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία με 78-69 και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια με ένα θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας υπό το βλέμμα του Νίκου Γκάλη που θα δώσει το παρών στο γήπεδο.
Δεν πρόκειται βέβαια για ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς η Λευκορωσία έδειξε στον αγώνα με την Τουρκία πως δεν θα αποτελέσει κομπάρσο, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 84-70. Ωστόσο, η Εθνική θα παρουσιαστεί ενισχυμένη τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο γήπεδο, ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανάρρωσε από τον κορωνοϊό και θα καθοδηγήσει τους διεθνείς.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442