Η Λήμνος επλήγη από την κακοκαιρία με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλες καταστροφές. Ισχυρές βροχοπτώσεις, συνοδευόμενες από θυελλώδεις ανέμους, έπληξαν το βράδυ του Σαββάτου προς τα ξημερώματα Κυριακής περιοχές του νησιού.
Πνίγηκαν ζώα, καταστράφηκαν μελίσσια και δρόμοι
Η έντονη καταιγίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσε καταστροφές σε οικισμούς.
Πιο συγκεκριμένα σπίτια βρέθηκαν μέσα στα λασπόνερα, μελίσσια καταστράφηκαν, οικόσιτα ζώα πνίγηκαν μέσα στις λάσπες αλλά και δρόμοι υπέστησαν ζημιές.
Σύμφωνα με το limnosreport.gr, χείμαρρος πέρασε στην κυριολεξία μέσα από σπίτι στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη στον Κάσπακα, αφήνοντας παντού λάσπες, με το νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας να φτάνει μέχρι και τους 80 πόντους.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής