Γερμανία – Επιχειρηματίας έφτιαξε δικό του εμβόλιο παράνομα και ξεκίνησε να το διαφημίζει
Απίθανο περιστατικό στη Γερμανία, επενέβησαν οι Αρχές. Πόσοι είχαν ήδη εμβολιαστεί.
Επιχειρηματίας στη Γερμανία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ανάγκη για τους εμβολιασμούς και… έφτιαξε το δικό του εμβόλιο, μάλιστα, το διαφήμιζε κιόλας.
Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, η γερμανική αστυνομία εμπόδισε μια παράνομη εμβολιαστική καμπάνια που γινόταν στο αεροδρόμιο του Λούμπεκ με ένα σκεύασμα που δεν είχε εγκριθεί για χρήση.
Του ανήκε το αεροδρόμιο
Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το αεροδρόμιο ανήκει στον γιατρό και επιχειρηματία Βίνφριντ Στόκερ (Winfried Stocker), ο οποίος ανέπτυξε το δικό του εμβόλιο κατά της Covid-19.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 27/11, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία παρατήρησαν περίπου 80 άτομα να έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από κτίριο του μικρού αυτού αεροδρομίου.
Σιγά-σιγά, ο αριθμός τους αυξανόταν. Αποδείχτηκε ότι μέσα στο αεροδρόμιο βρισκόταν παράνομο εμβολιαστικό κέντρο, με τον εμβολιασμό να γίνεται σε ένα γραφείο με το μη εγκεκριμένο σκεύασμα που είχε αναπτύξει ο Στόκερ.
Εκτιμάται ότι περίπου 50 άτομα εμβολιάστηκαν με την άγνωστη αυτή ουσία πριν να επέμβουν οι αστυνομικές Αρχές.
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία
- ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Άγκυρας οι αμυντικές δαπάνες και η στήριξη της Ουκρανίας
- Ο Οτσόα έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό του Μεξικού από την Αγγλία (vid)
- Κρήτη: Ανακοπή καρδιάς υπέστη η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη – Σήμερα το τελευταίο «αντίο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442