Σε συνεννόηση με δημοφιλή πρωταγωνιστή για την αντικατάστασή του Άρη Σερβετάλη είναι το θέατρο.

Την απόφαση να συνεχιστεί η παράσταση «Ρινόκερος» πήρε η παραγωγή μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη. Το θέατρο αναφέρει σε ανακοίνωση του:

Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Σε νέα ανακοίνωση βρέθηκε ο αντικαταστάτης του στην παράσταση μετά την αποχώρησή του. Το θεατρικό σχήμα καλωσορίζει στην ομάδα του, τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.
Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε.
Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός
Θέατρο Κιβωτός
«Ρινόκερος»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr