«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του Άρη
Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του Άρη εν όψει του μεταξύ τους ντέρμπι για τη Superleague
Σε εγρήγορση βρίσκονται οι τοπικές Αρχές της Θεσσαλονίκης εν όψει του αυριανού (28/11, 19:30) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Superleague.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες (26/11) έρευνες σε συνδέσμους φιλάθλων ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε δύο συνδέσμους φιλάθλων στην περιοχή του Ευόσμου και σε έναν στην περιοχή της Σταυρούπολης.
Στους χώρους των συνδέσμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότοφ), μπιτόνια με βενζίνη και γυάλινες φιάλες,
• Πλήθος ξύλινων και μεταλλικών επιμηκών αντικειμένων και σιδερόβεργες,
• Μαχαίρια, τσεκούρι, σφυρί και φτυάρι,
• Πυροτεχνικές κατασκευές,
• Μεταλλικός τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα στο εσωτερικό του και
• Πλήθος ενδυμάτων που φέρουν λογότυπα συνδέσμων οπαδών άλλων αθλητικών σωματείων.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 37χρονου υπεύθυνου συνδέσμου του ΠΑΟΚ, και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.:

- Ατρόμητος-Παναιτωλικός 1-2: Αύξησαν τη διαφορά οι Αγρινιώτες (+6) και νιώθουν ασφάλεια
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Δεύτερο σερί πρωτάθλημα οι «πράσινοι» και πρώτο νταμπλ μετά από 41 χρόνια (vids)
- Βήμα Ευρώπης για Μπόρνμουθ και Μπράιτον, «κόλλησε» η Γιουνάιτεντ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Χαμογέλασαν μόνο οι Πελοποννήσιοι στον τελικό παραμονής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442