Τζάνειο – Μεταφορά αστραπή 3χρονης στο Παίδων σε 12 λεπτά
Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, στο οποίο φαίνεται η δραματική επιχείρηση ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός 3χρονου κοριτσιού που κατάπιε μπαταρία.
Δραματική επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από ομάδα της ΔΙΑΣ για τη μεταφορά ενός παιδιού μόλις 3 ετών που κατάπιε μπαταρία. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της αστυνομίας να φτάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί.
Το 3 ετών κοριτσάκι μετέφερε η μητέρα του σε κατάσταση σοκ αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο Παίδων Αγία Σοφία προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε αυτό το σημείο τα ηνία πήρε η αστυνομία και οργάνωσε μια διάσωση αστραπή.
Μεταφορά «αστραπή» σε 12 λεπτά
Η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν τέτοια που οι άνδρες της ΔΙΑΣ μετέφεραν το κορίτσι και τη μητέρα του μέσα σε 12 λεπτά στο Παίδων, καθώς δεν προλάβαιναν να περιμένουν ασθενοφόρο.
Μάλιστα, ένας αστυνομικός όταν είδε πως η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ αποφάσισε να οδηγήσει αυτός το αυτοκίνητό της. Συνάδελφοί του κρατούσαν το δρόμο καθαρό και συνόδευσαν το αυτοκίνητο μέχρι το Παίδων.
- Υπερτουρισμός: Σκηνές χάους σε Ποζιτάνο και Ρώμη
- Eνοχες για ανθρωποκτονία από αμέλεια Air France και Airbus για το αεροπορικό δυστύχημα του 2009
- AI: Η Ευρωπαϊκή Ένωση απλοποίησε τον αυστηρότερο νόμο – Τι άλλαξε και γιατί έχει σημασία
- Ξανά στον Ολυμπιακό ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ιταλού προπονητή
- ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Αναισθησιολόγος ζητά φακελάκι – Το βίντεο ντοκουμέντο
