Παραλλαγή Όμικρον – Να περάσουν την καραντίνα σπίτι τους ζητούν οι Έλληνες που ήρθαν από την Αφρική
Εν πτήση έμαθαν τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον οι πέντε Έλληνες που ταξίδεψαν από την Αφρική
Οι πέντε Έλληνες που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από χώρες της Αφρικής βρίσκονται στο ξενοδοχείο καραντίνας και όπως λένε έμαθαν για τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον, την ώρα που βρισκόταν στην πτήση προς Ελλάδα.
Οι ίδιοι περιμένουν από την Πολιτική Προστασία να τους απαντήσει στο εάν μπορούν να περάσουν την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι τους, καθώς είναι εμβολιασμένοι και τα τεστ που έχουν κάνει είναι αρνητικά.
Εμβολιασμένοι οι πέντε Έλληνες
Όπως αναφέρουν θέλουν να μείνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους, μετά και τον νέο εργαστηριακό έλεγχο που υποβλήθηκαν τα αποτελέσματα του οποίου θα βγουν αύριο.
Ένας από τους ταξιδιώτες αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έμαθε για τα νέα μέτρα ενώ ήταν στο αεροπλάνο, και δεν θα πραγματοποιούσε το ταξίδι εάν γνώριζε ότι θα έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.
Τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες και αφορούν ταξιδιώτες από χώρες της Αφρικής έχουν ως στόχο τον περιορισμό της νέας παραλλαγής Όμικρον.
Οι δύο Έλληνες επιβιβάστηκαν από τη Ζιμπάμπουε και οι τρεις από τη Νότια Αφρική και ταξίδεψαν στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για ναυτικούς και κατοίκους χωρών της Αφρικής και τα πρώτα rapid test που έχουν κάνει είναι αρνητικά.
- Τρέξιμο: Τα λάθη που «μπλοκάρουν» την απώλεια βάρους
- Οι «φτωχοί» αγρότες του Μεσαίωνα γιόρταζαν καλύτερα από εσένα αυτές τις μέρες
- Gen Z: Οικονομική αβεβαιότητα και ψυχική υγεία
- Φέτος η Ευρώπη θρηνεί την διατλαντική συμμαχία – Τι θα ακολουθήσει;
- Μοιραία λάθη στις πλαγιές του θανάτου – Τρομάζουν οι αριθμοί
- Κληρονομικό δίκαιο: Πώς ενεργοποιεί αδρανείς περιουσίες και φέρνει έσοδα στα κρατικά ταμεία





