Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μαρία Βέλλη – Σοκάρει η εξομολόγηση για την κακοποίησή της «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι…»

Άννα Μαρία Βέλλη – Σοκάρει η εξομολόγηση για την κακοποίησή της «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι…»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλάει για την κακοποίηση της και ανατριχιάζει με τις περιγραφές

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια ανάρτηση – γροθιά στο στομάχι. Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της και είχε συγκλονίσει με τις περιγραφές της. Τώρα, έκανε ένα βήμα ακόμα και ανέβασε φωτογραφία από την κακοποίησή της.

Η ίδια φαίνεται με μελανιές και σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο μετά το περιστατικό. Όπως αναφέρει ο σύντροφός της την είχε πετάξει με βία πάνω στα πλακάκια και είχε χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπο.

Διαβάστε τι έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη

«•Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών•

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω;

Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε!!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…

Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. #together

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».

Η εξομολόγηση για την κακοποίηση

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στον Κονίλο σχετικά με εκείνη περίοδο της ζωής της.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη. Τον συντηρούσα και με έλεγε τσιγκούνα. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε μεταξύ άλλων.

Τζέιμς Καφετζής: «Όταν έμαθα ποιος είναι είπα “αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί”»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής, που γνώριζε όλη την κατάσταση, καθώς του την είχε εκμυστηρευτεί η ίδια όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor.

«Μου είχε μιλήσει στο Survivor για αυτό. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, είπα “αποκλείεται, είναι πολύ καλό παιδί”. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου ένα χρόνο. Δεν ξέρει κανείς τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024