Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Ηλιόπουλος - «Ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να πάει στην Κοζάνη που μετράει 3.000 ανέργους εξαιτίας του»

Νάσος Ηλιόπουλος – «Ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να πάει στην Κοζάνη που μετράει 3.000 ανέργους εξαιτίας του»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια σε όλη την Ευρώπη στις αυξήσεις και στο κόστος του ρεύματος, «με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη»

Τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την Κοζάνη, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στη Δυτική Μακεδονία, σχολίασε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης, λίγες μέρες μετά την εκχώρηση της ΔΕΗ, εν μέσω πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας και ανατιμήσεων, είχε το θράσος να πάει στην Κοζάνη για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για ‘θέσεις εργασίας’ και ‘ενίσχυση εισοδημάτων’, σε μία περιοχή που ήδη, εξαιτίας της πολιτικής του, μετράει 3.000 ανέργους».

Ο κ. Ηλιόπουλος, μάλιστα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να «πάει να τα πει αυτά στους ανθρώπους που βλέπουν τον τόπο τους να κινδυνεύει να γίνει η μαύρη τρύπα της Ελλάδας από την βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση», ενώ προσέθεσε πως έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την εξαγγελία του «και ακόμα ακούνε μόνο υποσχέσεις, χωρίς να βλέπουν κανένα σχέδιο και καμιά νέα θέση εργασίας».

«Ας τα πει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που, με τους χειρισμούς του και τις πλάτες που βάζει στα καρτέλ, βλέπουν με τρόμο τους λογαριασμούς ρεύματος», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η Ελλάδα «είναι πρωταθλήτρια σε όλη την Ευρώπη στις αυξήσεις και στο κόστος του ρεύματος, με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τέλος, κάλεσε τον πρωθυπουργό «να τα πει, αν έχει το θάρρος, στους ανθρώπους που έπνιξε στα χημικά, για να μπορέσει να φτάσει στην Κοζάνη. Το μέγεθος της ανεπάρκειας, της απομόνωσης και του φόβου του αποδεικνύει το ότι κράτησε κρυφό μέχρι τελευταία στιγμή το πρόγραμμα της επίσκεψής του», υποστήριξε ο κ. Ηλιόπουλος.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024