Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαυρεωτική-Μια ενδεκάδα WiFi hotspots

Λαυρεωτική-Μια ενδεκάδα WiFi hotspots

Ο Δήμος Λαυρεωτικής εγκατέστησε σε 11 σημεία του Δήμου δωρεάν WiFi, με χρηματοδότηση 15.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Χωρίς την χρηματοδότηση δεν θα προσέφερε η Δημοτική Αρχή αυτή την υπηρεσία στους δημότες άραγε;

Ο Δήμος Λαυρεωτικής υλοποίησε το χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα WiFi4EU, ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση εξοπλισμού Wi-Fi σε δημόσιους χώρους του Δήμου με υψηλή επισκεψιμότητα. Τι θα συνέβαινε ωστόσο αν δεν είχαν εξασφαλιστεί αυτά τα χρήματα; Πόσος χρόνος θα είχε χαθεί στη διαδικασία για 15 χιλιάδες ευρώ, μια δαπάνη που ευχαρίστως οι δημότες θα δεχόντουσαν να κάνει η Δημοτική Αρχή για την συγκεκριμένη υπηρεσία όταν υπάρχει εδώ και χρόνια σε πολλούς άλλους δήμους;

Η ανακοίνωση του Δήμου: «Ο Δήμος μας ήταν ανάμεσα στους 117 Δήμους που επιλέχθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εξασφάλισαν τη δωρεάν υπηρεσία WiFi4EU. Αξιοποιώντας τη σχετική χρηματοδότηση (ύψους 15.000€) ο Δήμος Λαυρεωτικής προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία 11 σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (WiFi hotspots) στις παρακάτω τοποθεσίες:

ΛΑΥΡΙΟ:

  1. Δημαρχείο Λαυρίου
  2. ΚΕΠ Λαυρίου
  3. Πλατεία Ηρώου
  4. Πλατεία Εργατικών Κατοικιών

ΚΕΡΑΤΕΑ:

  1. Δημαρχείο Κερατέας
  2. Πλατεία Αγίου Θωμά
  3. Πλατεία Αγίου Δημητρίου
  4. Πλατεία Ηρώων
  5. Πλατεία Γιασεμή

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:

  1. Γήπεδο Μπάσκετ

ΛΕΓΡΑΙΝΑ:

  1. Πλατεία Λεγραινών

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Στόχος μας είναι η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας παρέχονται μέσα από χρηματοδοτήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μας. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναβάθμιση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας με σκοπό την εξυπηρέτηση δημοτών και επισκεπτών της περιοχής μας.

Ζούμε στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και το διαδίκτυο αποτελεί πλέον στοιχείο της καθημερινότητάς μας. Η εγκατάσταση του νέου ασύρματου δικτύου προσφέρει σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υπηρεσίες ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο χωρίς κανένα κόστος».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024