Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Στις καλένδες η διάσπαση. Στο συνέδριο ή θα κιοτέψουν και εκεί;

Εντυπωσιακή επίδοση για τον όμιλο EFA GROUP - Εφτασε τα 600 εκατ. ευρώ σε εξαγωγές

Εντυπωσιακή επίδοση για τον όμιλο EFA GROUP – Εφτασε τα 600 εκατ. ευρώ σε εξαγωγές

Ο ελληνικός όμιλος έχει κατακτήσει τις ξένες αγορές και επενδύει διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη

Το εντυπωσιακό ποσό των 600 εκατ. ευρώ σε εξαγωγές, συμπλήρωσε ο ελληνικός όμιλος εταιρειών EFA GROUP που δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας, νέων τεχνολογιών και ασφάλειας για πάνω από 30 χρόνια.

Ο παραπάνω στόχος επετεύχθη χάρη σε δύο σημαντικές κινήσεις που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Συγκεκριμένα: Ολοκληρώθηκε η παράδοση συστημάτων νυχτερινής όρασης ΤΗΕΟΝ SENSORS στη Βραζιλία καθώς και η παράδοση συστημάτων Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων από τη SCYTALYS σε Ιαπωνία & Ινδονησία.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανέλαβε νέο συμβόλαιο από τη SCYTALYS στη Νότια Κορέα.

Οι εξαγωγές των 600 εκατ. ευρώ δείχνουν την εξωστρέφεια της ελληνικής εταιρείας η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις:

·       Η ΤΗΕΟΝ SENSORS ολοκλήρωσε την παράδοση μονόκυαλων και δίκυαλων οργάνων νυχτερινής όρασης στη Βραζιλία, τόσο στην Ομοσπονδιακή Αστυνομία, όσο και στον Στρατό της.

·       Η εταιρία SCYTALYS ολοκλήρωσε με επιτυχία την παράδοση συστήματος Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων – ULS στην Ιαπωνία, καθώς και την προκαταρτική φάση σχεδίασης θέτοντας τα θεμέλια για την ανέγερση του κτηρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Διαλειτουργικότητας, Διοίκησης & Ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδονησίας στο πλαίσιο της εκτέλεσης σύμβασης έργου με το Υπουργείο Άμυνας της χώρας. Επιπρόσθετα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της στη Νότια Κορέα, η SCYTALYS ανέλαβε την παροχή τεχνολογίας Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων ενισχύοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη της τοπικής εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας στον τομέα αυτό.

·       Ολοκληρώθηκε η παράδοση συστημάτων νυχτερινής όρασης στη Βραζιλία από τη THEON SENSORS

Βασικός στόχος του ομίλου EFA GROUP είναι να κυριαρχήσει στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης και να προχωρά σε καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία, στην ψηφιοποίηση και σε νέα προϊόντα που μπορούν να κατακτήσουν τις αγορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 15% του τζίρου του ομίλου κατευθύνεται σε έρευνα και ανάπτυξη, δείχνοντας τη σταθερή προσήλωση στον τομέα αυτό ο οποίος είναι δυναμικός και μπορεί να προσφέρει νέα προϊόντα.

Ολοκληρώθηκε η παράδοση_ΤΗΕΟΝ_στη Βραζιλία

Σύστημα MIMS της SCYTALYS

O κ. Κρίστιαν Χατζημηνάς, Πρόεδρος, EFA GROUP σημείωσε: «Στον Όμιλο EFA GROUP επενδύουμε στην έρευνα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Παράγουμε προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής, σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό κλάδο και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη απαιτητικών πελατών σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, ενισχύουμε την εθνική οικονομία και παράλληλα δημιουργούμε θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, αξιοποιώντας το ελληνικό επιστημονικό δυναμικό της πατρίδας μας.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανακοινώσουμε αναλυτικά τις νέες πωλήσεις για το 2ο εξάμηνο του 2021 που έχει επιτύχει ο Όμιλος EFA GROUP. Επιτυγχάνοντας σήμερα €600 εκατ. σε εξαγωγές βάζουμε το στόχο ακόμη ψηλότερα καθώς υλοποιούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα τόσο στην παραγωγή, όσο και στην έρευνα και τεχνολογία αποσκοπώντας, βάσει υφισταμένων συμβολαίων και ρεαλιστικών μας παραδοχών/προοπτικών να φτάσουμε, μέχρι το 2024, την αξία των εξαγωγών μας πάνω από €1 δισ. Πιστεύουμε βαθιά πως η ελληνική αμυντική και αεροδιαστημική βιομηχανία μπορεί να αποτελέσει κρίσιμο συντελεστή ανάπτυξης και προόδου της χώρας. Σήμερα τιμάμε τους 300 συναδέλφους και συναδέλφισσές μας που χάριν στην εργασία, το πάθος και τις δεξιότητές τους επιτύχαμε τους στόχους μας, και τους ευχαριστούμε».

Only in

Σχεδόν 37 τόνοι ελαιόλαδου εξαφανίστηκαν από χώρο Συνεταιρισμού στη Χαλκιδική - Ζημιά χιλιάδων ευρώ

Τα μέλη του Συνεταιρισμού προχώρησαν σε μήνυση, ενώ εκτιμάται πως έκαναν φτερά πάνω από 37 τόνοι λαδιού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023