Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος - Το δίλημμα είναι ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ - Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος – Το δίλημμα είναι ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ – Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Περιστέρι έθεσε το δίλημμα πρός όσους πάνε να ψηφίσουν ζητώντας να πάρουν θέση με την ψήφο τους για το ποια παράταξη θέλουν. «ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ; Αυτό είναι το δίλημμα που πρέπει να αποφασίσουμε. Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ», τόνισε

Στην αίθουσα του δημαρχείου στο Περιστέρι μίλησε, χθες το βράδυ, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, απευθύνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου με σκοπό, όπως είπε, «να κερδίσει η κοινωνία, να ηττηθούν οι κομματικοί μηχανισμοί και οι εκλογές να είναι μία μεγάλη γιορτή δημοκρατίας».

Δίλημμα

Ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής έθεσε το δίλημμα πρός όσους πάνε να ψηφίσουν ζητώντας να πάρουν θέση με την ψήφο τους για το ποια παράταξη θέλουν. «ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ; Αυτό είναι το δίλημμα που πρέπει να αποφασίσουμε. Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Λοβέρδος – Δεν γίνεται ο πρόεδρος του κόμματος να μην είναι στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπανδρέου – Ποτέ δεν είδα το ΠΑΣΟΚ ως ιδιοκτησία μου

Επίσης, υπογράμμισε ότι θα υπηρετήσει την ενότητα σε κάθε περίπτωση. «Ζητώ μία ευκαιρία ως αγωνιστικός πολιτικός. Όχι ως πολιτικός που κρυβόταν ή θα κρύβεται και δεν θα δίνει μάχες. Οι άλλοι να ερωτηθούν. Εγώ το έχω απαντήσει το ερώτημα και το ξαναλέω σήμερα εδώ: Ό,τι και αν πείτε, ό,τι και αν αποφασίσετε, ό,τι και αν διαλέξει το «εμείς», εγώ θα είμαι εκεί για να υπακούω στην πλειοψηφία και στη θέλησή του», είπε χαρακτηριστικά.

Υπερέχει

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι η εποχή που το ΠΑΣΟΚ κρινόταν και επικρινόταν έχει παρέλθει και τώρα που «οι πολίτες δεν το κρίνουν αλλά το συγκρίνουν, η παράταξή μας υπερέχει».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024