Κοροναϊός – Πέθανε μόλις έγινε πατέρας – Καταρρακωμένη η σύζυγός του
Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ιστορίες στην εποχή της πανδημίας. Ο 40χρονος δεν πρόλαβε να δει το νεογέννητο π αιδί του
Ένας 40χρονος άνδρας εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα του κοροναϊού, την ώρα που η γυναίκα του έμπαινε στο μαιευτήριο για να γεννήσει και άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που η συζυγός του έπαιρνε πια εξιτήριο από το μαιευτήριο κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό τους.
Την ώρα που επέστρεφε από το μαιευτήριο με το μωρό στην αγκαλιά της, ο σύζυγός της διακομιζόταν στο νοσοκομείο με κοροναϊό. Εκεί όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.
«Δεν φταίω εγώ αλλά εγώ έχω μείνει χωρίς άντρα στο σπίτι» ανέφερε η σύζυγος στο MEGA.
Δεν πρόλαβαν να συναντηθούν
Η μαρτυρία της Ευτυχίας συγκλονίζει. Χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της. Την ίδια ώρα ο σύζυγός της εμφάνιζε τα πρώτα συμπτώματα.
«Ο σύζυγος έμεινε στο σπίτι με φαρμακευτική αγωγή με depon και αντιβίωση που μας δώσανε και την ημέρα που πήρα εγώ εξιτήριο εκείνος έμπαινε μέσα στο νοσοκομείο, να κάνει εισαγωγή» πρόσθεσε.
Το ζευγάρι είχε κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο. Δυστυχώς ο 40χρονος όμως δεν πρόλαβε… «Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με την γυναίκα του γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε» σημείωσε ο πεθερός του άτυχου 40χρονου.
«Και οι γιατροί ήταν διστακτικοί να κάνουν οι εγκυμονούσες το εμβόλιο και όπως και ο δικός μου μου είπε «μόλις γεννήσεις και σαραντήσεις και βγεις πήγαινε να το κάνεις» σημείωσε η Ευτυχία.
«Πράσινο φως» για τα μικρά παιδιά
Ο κοροναϊός δεν κάνει εξαιρέσεις και «χτυπά» νέους, εγκύους, παιδιά. Μέσα σε επτά ημέρες διαγνώστηκαν 11.131 κρούσματα σε παιδιά και εφήβους από 4 έως 18 ετών.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων συνέστησε σήμερα τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer και σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.
Ενθαρρυντικό είναι ότι στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές, την ώρα που οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες στη χώρα μας έχουν φθάσει τα 6,5 εκατομμύρια.
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και μελτέμια στο Αιγαίο – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442