Σέρρες – Πέθανε 13χρονο αγόρι – Τον βρήκε η μητέρα του νεκρό
Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία - νεκροτομή
Θρήνος έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία των Σερρών μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου ενός αγοριού από την Κρηνίδα, που μεταφέρθηκε νεκρό σήμερα στις 5.30 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Σερρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ πρόκειται για ένα αγόρι 13 ετών το οποίο βρήκε νεκρό η μητέρα στο κρεβάτι του και η ίδια ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ.
Πληροφορίες από το Νοσοκομείο Σερρών αναφέρουν ότι η σορός του παιδιού, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για την νεκροψία- νεκροτομή, όπου και αναμένεται να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον τόσο πρόωρο θάνατό του αγοριού.
- Καμπανάκι από Copernicus: Οι ωκεανοί κοντά σε επίπεδα ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Παναθηναϊκός για τις εγκαταστάσεις στη Βαλένθια: «Αποδυτήρια σαν αποθήκη, δεν μπορούσαν να αλλάξουν μαζί έξι προπονητές» (vid)
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442