Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόμπσον – Πρώτη προπόνηση με τους Γουόριορς μετά από δυόμιση χρόνια

Τόμπσον – Πρώτη προπόνηση με τους Γουόριορς μετά από δυόμιση χρόνια

Το δίδυμο Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον βρίσκεται σε καλό δρόμο στο να είναι ξανά… ολόκληρο, καθώς ο κολλητός του ηγέτη των Γουόριορς προπονήθηκε με την ομάδα για πρώτη φορά μετά από δυόμιση χρόνια.

Ο Κλέι Τόμπσον συμμετείχε πλήρως την Τρίτη σε προπόνηση του Γκόλντεν Στέιτ για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2019. Ο γκαρντ των «Πολεμιστών» υπέστη ρήξη χιαστού στον 6ο αγώνα των τελικών του NBA 2019 ενώ τον Νοέμβριο του 2020, λίγο πριν επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, υπέστη ρήξη Αχίλλειου τένοντα.

«Είναι τόσο συναρπαστικό», είπε ο ίδιος. «Το να τρέχω πάνω-κάτω στο γήπεδο και να παίζω μπάσκετ, είναι πραγματικά μια ευλογία και με κάνει να θέλω να βρίσκομαι στο γήπεδο. Τα βαρετά πράγματα είναι παρελθόν και τώρα πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση. Πρέπει να κάνω υπομονή γιατί μπορεί να είμαι υπερβολικά ανυπόμονος να αγωνιστώ, αλλά είμαι απίστευτα ευγνώμων που βρίσκομαι εκεί έξω».

Ένα ρεπορτάζ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανέφερε ότι ο Τόμπσον θα επέστρεφε στο ρόστερ την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, αν και ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ είπε τα εξής:

«Δεν έχουμε ημερομηνία-στόχο. Έχουμε μερικές εβδομάδες μπροστά μας που θα συνεχίσουμε να τον ελέγχουμε. Θα συνεχίσει να προπονείται στο 5 επί 5 όσο πιο συχνά γίνεται, ώστε να χτίσει την απαιτούμενη αντοχή. Και πιστεύω ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες θα Θα μπορέσουμε επιτέλους να βρούμε μια ημερομηνία-στόχο, αλλά δεν την έχουμε αυτή τη στιγμή».

Οι Γουόριορς επέλεξαν τον Τόμπσον με το Νο. 11 στο ντραφτ του NBA το 2011. Σε 615 αγώνες (578 ως βασικός), έχει μέσο όρο 19,5 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά αγώνα ενώ έχει αγωνιστεί σε All-Star Game πέντε φορές.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024