Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Κολλήσαμε και οι τρεις».
Την παραπάνω μαρτυρία έκανε η κ. Μίνα νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, κρούοντας καμπανάκι κινδύνου για τον κοροναϊό.
Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» η κ. Μίνα η οποία, αν και εμβολιασμένη νόσησε από κοροναϊό και έφτασε μάλιστα στο σημείο να της χορηγείται οξυγόνο.
«Είμαι 4η μέρα στο οξυγόνο»
«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Κολλήσαμε και οι τρεις. Πρώτη νόσησε η κόρη μου. Είναι νηπιαγωγός, εμβολιασμένη πέντε μήνες, 30 ετών. Το πέρασε μέτρια. Ο σύζυγος με υποκείμενα το πέρασε μέτρια προς σοβαρά, εμβολιάστηκε πριν από 6 μήνες. Του χορηγήθηκε και οξυγόνο στο σπίτι. Εγώ εμβολιασμένη 3,5 μήνες, το οξυγόνο μου έπεσε στο 81-83, ενώ ξεκίνησα με ήπια συμπτώματα. Και από εκείνη την ημέρα, έχω συσκευή οξυγόνου, δεν μπορώ πια να ξαπλώσω χωρίς αυτή. Στη συνέχεια νόσησε ο ανιψιός μου, φοιτητής, ανεμβολίαστος. Το πέρασε στο πόδι, με ένα απλό μπούκωμα. Εγώ είμαι η τελευταία που νόσησα, είμαι 4η μέρα στο οξυγόνο», περιέγραψε η κ. Μίνα.
«Είμαι νοσηλεύτρια, παίρναμε τα μέτρα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Είχαμε ραντεβού 18 Νοεμβρίου για την 3η δόση για τον άνδρα μου, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει», συνέχισε.
«Το πιθανότερο είναι κολλήσαμε στο γάμο του γιου μου στις 6 Νοεμβρίου. Τα μέτρα είναι τελείως λάθος. Στην εκκλησία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί. Στο τραπέζι μόνο οι εμβολιασμένοι. Γιατί να μην μπουν όλοι στο τραπέζι με rapid test; Στις 9/11 είχαμε το πρώτο κρούσμα σε εμβολιασμένη», σημείωσε η ίδια.
«Για το εμβόλιο πάρθηκαν γρήγορα οι αποφάσεις, δεν ήταν δοκιμασμένο, δεν ξέρουμε ακόμα τα αποτελέσματά του. Μπορεί να με βοήθησε, μπορεί αν δεν το είχα κάνει να ήταν σοβαρότερα τα πράγματα», κατέληξε η κ. Μίνα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου