Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών προκάλεσε πλημμύρα στο 3ο Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα, το οποίο έκλεισε και είναι άγνωστο πότε θα ξανανοίξει.
Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω ανάρτηση στο Facebook, η εικόνα είναι απελπιστική και σίγουρα ο χώρος δεν μπορεί να φιλοξενήσει παιδάκια. Σύμφωνα με την καταγγελία, «πάλι μόνες τους οι δασκάλες» καθαρίζουν.
Επίσης, «ζημιές έχουν γίνει σε διάφορα σημεία στις Τζιτζιφιές, μέχρι πριν λίγο η Πυροσβεστική έβγαζε νερά από υπόγεια στη Ν. Βότση, την Ισμήνης και αλλού».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα