Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Με 10 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας

Ολυμπιακός – Με 10 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας

Με επικεφαλής της αποστολής τον Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας, με στόχο εισιτήριο για το Πανελλήνιο Elite.

Έτοιμοι να παλέψουν για την πρόκριση στην Α’ Κατηγορία των Ανδρών είναι οι αθλητές του Τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (25/11) με προορισμό τη Λιβαδειά, για να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας.

Με επικεφαλής της αποστολής τον Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στη διοργάνωση με δέκα αθλητές που είναι προετοιμασμένοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, προκειμένου να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Elite. Οι τέσσερις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία.

Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές που θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά και θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Λειβάδη και του Πέτρου Γεωργοβρεττάκου είναι οι εξής: Στίβεν Εστεμπάν (63kg), Βαγγέλης Kαζακος (67kg), Mενέλαος Θεοδωρακάτος (67kg), Παναγιώτης Mπαρμπούτσης (71kg), Αράς Βεϊση (71kg), Γιώργος Kούρκορ (86kg),Πάρης Σταματάτος (86kg),Παναγιώτης Σαρακίνης (92kg), Λάμπρος Αναστασάκος (92kg), Γιάννης Mπαλοπιτάς (92kg).

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024