Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία - Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ ειρωνεύεται τον... Ερντογάν για τις απειλές κατά της Ελλάδας

Τουρκία – Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ ειρωνεύεται τον… Ερντογάν για τις απειλές κατά της Ελλάδας

«Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας» αναφέρει ο τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ για τον παιδικό φίλο του Ερντογάν, που δήλωσε ότι μέσα σε πέντε ώρες οι Τούρκοι θα βρίσκονται στην Αθήνα.

O εξόριστος τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ πήρε θέση για τα… ελληνοτουρκικά, ειρωνευόμενος τις δηλώσεις ανθρώπου του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που είπε ότι οι Τούρκοι «σε πέντε ώρες θα φτάσουν μέσα στην Αθήνα».

«Ούτε χαρταετό…»

«Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κουλούνκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλά αν δεν δώσει άδεια ή Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων» σημειώνει ο Πεκέρ σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφερόμενος στις δηλώσεις Κουλούνκ.

«Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανέναν να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”» προσθέτει ο τούρκος αρχιμαφιόζος.

Και προσθέτει: «Μα για όνομα του Θεού, υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν βάζουν τους τόκους που βάζει το κράτος, όταν δεν πληρώνονται έγκαιρα τα δάνεια από τις κρατικές τράπεζες, το νερό και τα άλλα χρέη προς το κράτος. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στο θέμα των επιτοκίων…».

«Το σεβάσμιο κράτος μας σε αυτήν την περίοδο κρίσης, πρέπει καταρχήν να σταματήσει τα επιτόκια σε αυτά που έχει να παίρνει. Από τη μια πουλάτε αμέσως την πατρίδα μας το Αν. Τουρκιστάν για τα χρήματα που θα έρθουν από την Κίνα και από την άλλη δηλώνετε πως θα μπείτε σε 5 ώρες στην Αθήνα. (Αν σκοπός είναι η εξαπάτηση, είναι μάταιο, κανένας δεν ξεγελιέται)» καταλήγει ο Πεκέρ.

Σε πέντε ώρες…

Ο Σεντάτ Πεκέρ, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων που είχε κάνει για το καθεστώς Ερντογάν, είχε αναφέρει ότι έδινε στον Κουλούνκ 10.000 δολάρια τον μήνα.

Ο Μετίν Κουλούνκ – μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, πρώην βουλευτής και παιδικός φίλος του Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση στο Τσόρουμ με τίτλο «Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων» είχε πει μεταξύ άλλων:

«Μέσω των LBGT επιδιώκουν να καταρρακώσουν εντελώς τις αξίες αυτού του έθνους. Και καθώς όλα τα παραπάνω απέτυχαν, μέσω της Ελλάδας θέλουν να δοκιμάσουν τον πόλεμο. Αντε, ας ορίσουν! Θα ρίξει λέει πυραύλους η Ελλάδα. Ας ρίξει να πάρει αυτό που της αναλογεί. Σε πέντε ώρες θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, σε πέντε ώρες θα φτάσουμε στην Αθήνα».

Αρκετοί χρήστες από κάτω του γράφουν πως «θυμόμαστε τότε που θα φτάναμε σε λίγο στο κεντρικό τζαμί Εμεβί της Δαμασκού και φτάσατε να γυρίσετε πίσω φέρνοντας μάλιστα και εκατομμύρια Σύρους»…

Πηγή: tourkikanea

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024