Η τέντα που είχε τοποθετηθεί στον Κήπο των Εποχών, στην περιοχή της νέας παραλίας και προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ για το θέμα, ήδη είναι σε διαδικασία απομάκρυνσης

Απομακρύνεται τελικά η τέντα που είχε τοποθετηθεί στην περιοχή της Νέας Παραλίας, για την οποία ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει επιτακτικά να απομακρυνθεί.

Από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν σχετικά:

«Άμεσο αποτέλεσμα είχε η δυναμική αντίδραση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα αναφορικά με την υπερμεγέθη τέντα που είχε τοποθετηθεί στον Κήπο των Εποχών, στην περιοχή της νέας παραλίας, με αδειοδότηση από μέρους της ΕΤΑΔ.

Η τέντα έχει μόλις αρχίσει να απομακρύνεται, μετά από την αυστηρή προειδοποίηση την οποία απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει την παραμονή της εν λόγω κατασκευής στον χώρο πρασίνου της νέας παραλίας.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας απευθύνθηκε με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Στέφανο Βλαστό, καλώντας την εταιρεία να αναθεωρήσει τη στάση της.

Όλες οι διαδικασίες έτρεξαν ταχύτατα, με την πολεοδομία να κρίνει την κατασκευή παράνομη και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να στέλνει τελεσίγραφο ότι η τέντα αυτή θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη νέα παραλία εδώ και τώρα.

Οι εργασίες απομάκρυνσης ξεκίνησαν πριν λίγα λεπτά και βρίσκονται σε εξέλιξη».

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφερθήκαμε χθες:

Θεσσαλονίκη-Σφοδρή αντίδραση του Δημάρχου σε κατασκευή της ΕΤΑΔ-Ζητά την άμεση αποκατάσταση του χώρου

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr