Κοροναϊός- Γώγος: Πότε θα υπάρξει αποκλιμάκωση και ποιες είναι οι προϋποθέσεις
Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι αυστηρά.
«Μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα υπάρξει αποκλιμάκωση μόνο εάν το πρόγραμμα των εμβολιασμών πάει καλά με την τρίτη δόση και εάν τηρηθούν τα μέτρα», εκτίμησε ο Καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και την Εύα Αντωνοπούλου.
Ο κ. Γώγος χαρακτήρισε αρκετά αυστηρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ωστόσο ανέφερε ότι το πρώτο στοίχημα είναι να τηρηθούν.
Πρόσθεσε ότι κύριο πρόβλημα αυτή τη στιγμή παραμένουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες γιατί κολλάνε και μεταδίδουν περισσότερο τον ιό. Πρόσθεσε ωστόσο ότι υπάρχει μεγάλο πεδίο κινδύνου και για κάποιον εμβολιασμένο να νοσήσει, όταν έχουν συμπληρωθεί 4 με 5 μήνες από τον εμβολιασμό του.
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
